Sunday, November 27, 2011

MY FIRST HANDMADE TOTE BAG!!




Akhirnya, saya dapat juga masa untuk upload gambar my first hand made tote bag.
Rasa sangat bangga sebab dapat buat sendiri.
Beg ni saya buat ketika cuti bersalin tempoh hari.
Warna merah nampak sungguh menarik.


Bahagian dalamnya ada 3 poket yg boleh muat hand phone, IC, atau kredit card. Ada 1  poket yg boleh bubuh duit kertas , dan 2 poket untuk bubuh pen.


Comel sungguh beg nie. Sesuai ke tempat kerja atau bersantai. Apa apa pun, saya sgt puas hati




Ada bunga yg cantik dgn warna sedondon menghiasi hadapan beg. bunga nie boleh dijadikan brooch sebab saya letakkan pin di belakangnya.

6 comments:

  1. very nice. colour combination is good. I like it!

    ReplyDelete
  2. jatuh cinta akk tgk beg ni kalau lah tun blh ambil order nak je akk order ni..
    taniah i atas kehadiran ahli baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak azlina. bila la agaknya saya dpt ke rumah akak. cadangnya nak tempah brg dgn akak

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. asslamualaikum.. sye nk tanye tote bag ni satu bape ye??

    ReplyDelete